Kundservice

Här får du svar på de vanligaste frågorna och kan kontakta oss om du undrar något.

Vi använder en speciall nanoformula som blandas med 1liter vatten i en tryckspruta. Blandningen gör att vi kan ta bort smutsen på ett säkert sätt utan att bilens lack repas.

Smutsen samlas på våra microfiberdukar som sedan tvättas i en miljötvätt. På så sätt hamnar inget skit i naturen.

Vi kan tvätta på samtliga adresser 8 km med utgångspunkt från Sundsvalls torg. Anledningen är att våra bilvårdare cyklar till din bil.

Med vår tjänst behöver du inte lämna ifrån dig nycklarna och därför tvättar vi endast bilen utvändigt idag. Vi jobbar på en enkel lösning för städning invändigt då efterfrågan är hög.

Fakturan skickas inom 3 arbetsdagar efter att tvätten blivit utförd. Har det gått längre tid får du gärna kontakta oss på hello@washmate.se

Kul att du tänker hållbart! kontakta oss på foretag@washmate.se så hör vi av oss.

299kr/tvätt är ordinarie pris.

Kontakta oss
Är bilen skitig? Låt oss tvätta den!

Kära kund,
Från säsongen 2021 kommer vi erbjuda vår tjänst för biltvätt till de företag med tjänstebilar som har valt att använda oss. Därför kan bokning av biltvätt inte göras direkt via hemsidan.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på hello@washmate.se så hjälper vi dig självklart när en bilvårdare finns tillgänglig.

Är du intresserad av att veta mer om hur vår företagstjänst fungerar är du varmt välkommen att kontakta oss på foretag@washmate.se.

Hoppas vi ses i sommar!

Varma och soliga hälsningar,
Gänget på Washmate