Däckbyte

349kr
Välj adress Välj tid Vi byter däck

Så fungerar tjänsten

Dags för sommardäck men du har varken ork eller kunskap att göra detta själv? Vi byter dina däck hemma hos dig eller på din parkering i Sundsvall utan att du behöver göra något själv. Boka tjänsten och se till att däcken finns vid bilen bara.

1. Bokning
Välj vilken dag och tid som du vill att vi byter dina däck. Ange vart bilen kommer stå parkerad. Beskriv din bil genom ditt registeringsnummer.
2. Bekräftelse
En automatisk bekräftelse skickas till din angivna e-postadress. Har du bokat med framförhållning skickar vi påminnelse 6 timmar innan däckbytet utförs.
3. Vi byter dina däck
Vi kommer till din adress. Använder domkraft för att höja bilen och byter dina däck. Antingen så står däcken vid bilen alternativt ringer vi dig för att hjälpa dig att bära ut dem från ex garage eller förråd.
4. Lämna betyg
Vi vill alltid bli bättre och veta vad du tycker om vår tjänst. Efter utfört däckbyte skickas en kundundersökning som du mer än gärna får svara på.
5. Betalning
Inom 3 arbetsdagar skickar vi en faktura via sms och e-post för den utförda tjänsten. Fakturan betalas som vanligt via bankgiro eller kontoöverföring.

Orkar du inte ha däcken hemma?

Checka in dina däck på vårt däckhotell i samband med att vi byter. Då tar vi med oss däcken och ger dem den kärlek de förtjänar till det är dags att byta igen.

Detta ingår i vårt däckhotell

juli 2021
mån tis ons tor fre lör sön
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
Några frågor?

Varmt välkommen att kontakta oss under våra öppettider.

Dags för sommardäck? boka däckbyte i kalendern ovan!
Comments are closed.

Kära kund,
Från säsongen 2021 kommer vi erbjuda vår tjänst för biltvätt till de företag med tjänstebilar som har valt att använda oss. Därför kan bokning av biltvätt inte göras direkt via hemsidan.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på hello@washmate.se så hjälper vi dig självklart när en bilvårdare finns tillgänglig.

Är du intresserad av att veta mer om hur vår företagstjänst fungerar är du varmt välkommen att kontakta oss på foretag@washmate.se.

Hoppas vi ses i sommar!

Varma och soliga hälsningar,
Gänget på Washmate