499kr
Välj adress Välj tid Vi hämtar däcken

Så fungerar vårt däckhotell

Många tycker att bilens sommar eller vinterdäck tar onödig plats i förrådet eller garaget samtidigt som man behöver släpa med däcken när dom ska bytas. Håller du med? Vi har den absolut enklaste lösningen för dig!

1. Bokning & Hämtning
Välj vilken dag och tid som vi ska hämta dina däck på. Vi kommer och hämtar däcken på den adress som du uppgett i bokningen.
2. Vi förvarar dina däck
Vi checkar in dina däck på vårt däckhotell och tar hand om dessa tills det är dags för dig att byta. Vi tvättar, kontrollera mönsterdjup och lufttryck samt förvarar däcken på ett optimalt sätt för lång hållbarhet.
3. Betalning
Vi skickar en faktura via sms och e-post för däckhotellet. Fakturan betalas som vanligt via bankgiro eller kontoöverföring.
4. Dags att byta däck?
När du har dina däck incheckad på vårt däckhotell så bokar du bara däckbyte så kommer vi ut och byter däcken på plats, du behöver inte göra någonting själv. Självklart tar vi med dina andra däck tillbaka till vårt däckhotell om du vill det.

Orkar du inte ha däcken hemma?

Checka in dina däck på vårt däckhotell så löser vi det åt dig. Då tar vi med oss däcken och ger dem den kärlek de förtjänar till det är dags att byta igen.

Detta ingår i vårt däckhotell

juli 2021
mån tis ons tor fre lör sön
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
Några frågor?

Varmt välkommen att kontakta oss under våra öppettider.

Ska vi förvara däcken redan nu? Boka hämtning i kalendern ovan!
Comments are closed.

Kära kund,
Från säsongen 2021 kommer vi erbjuda vår tjänst för biltvätt till de företag med tjänstebilar som har valt att använda oss. Därför kan bokning av biltvätt inte göras direkt via hemsidan.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på hello@washmate.se så hjälper vi dig självklart när en bilvårdare finns tillgänglig.

Är du intresserad av att veta mer om hur vår företagstjänst fungerar är du varmt välkommen att kontakta oss på foretag@washmate.se.

Hoppas vi ses i sommar!

Varma och soliga hälsningar,
Gänget på Washmate